Očistenie a magický štít

21.04.2012 12:23

 

Z týchto dvoch cvičení by ste si mali urobiť každodenný rituál. Každý človek vplyvom prostredia do seba naberie nejaké množstvo negatívnej energie. Napríklad, keď ste veselí a vojdete niekam medzi ľudí, ktorí sa hádajú, o chvíľu budete mať po nálade. Je to tým, že hádajúci sa ľudia vysielajú do prostredia mnoho negatívnej energie, ktorú človek prirodzene nasaje. Cvičenia očistenie a magický štít tomu dokážu predchádzať. Okrem iného tieto cvičenia pomáhajú aj pri rôznych fyzických a psychických problémoch, ako je napríklad bolesť hlavy, nervozita, stres, nepokoj, únava, vyčerpanie a mnoho ďalších


Očistenie

Očistením dokážete všetku nazbieranú energiu zo seba dostať von, očisťujete sa od nej. Je to opäť možné niekoľkými spôsobmi a každý by si mal nájsť ten svoj spôsob. Taký najuniverzálnejší je vizualizovať si žiaru bieleho svetla, ktorá prechádza vaším telom a zbiera v ňom všetku negatívnu energiu. Potom sa tej žiary môžete zbaviť rôznymi spôsobmi, vyhodiť ju z tela von a viac sa o ňu nestarať alebo ju utopiť vo vode, nechať rozplynúť, vyhodiť z okna. Po očístení by ste sa mali cítiť citeľne lepšie a uvoľnenejšie.


Magický štít

Magickým štítom sa dokážeme brániť pred naberaním negatívnej energie z okolia. Postupov ako si robiť magické štíty je opäť veľmi veľa, určite nejaké vygooglite aj u jogínov, ak si dáte tú námahu a ja vám uvediem, ktorý je podľa môjho názoru aj z mojej skúsenosti najpraktickejší, pretože je možné realizovať ho všade. Kdekoľvek sa nachádzate, v práci, doma či v električke, keď cítite, že by ste ho potrebovali, nič vám nebráni urobiť si ho. Predstavte si žiaru bieleho svetla nad vašou hlavou a pomaly sa do nej celý zabaľte, ako do bubliny. Keď to už máte povedzte buď nahlas alebo v mysli niečo ako: "Hranice mojej aury sú teraz pevné a žiadna negatívna energia cez ne neprenikne."


Moje odporúčania

Na tieto cvičenia by ste sa mali dokázať dostatočne skoncentrovať a sústrediť, aby sa vám to darilo aj v rušnom prostredí. Trénujte doma, skúšajte a hlavne to nevzdávajte, keď sa vám to nepodarí dostatočne vizualizovať ani po dvoch dňoch tréningu. V mágii nič nie je bez námahy a chce to hlavne veľa trénovať.


autor: Tabitha

Komentáre: Očistenie a magický štít

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok