Správny výber a výroba vlastného kyvadla

18.04.2012 13:47

 

Kto si prečítal článok o kyvadle a veštení z kyvadla od Aurory vie, že ho vždy to kyvadlo nemusí dobre poslúchať a ja presne viem, čím to je a ako sa tomu vyvarovať. Predovšetkým potrebujete to správne kyvadlo, presne pre vás, s ktorým budete "zdieľať dušu". Kyvadlo človek niekedy hľadá až príliš dlho, kým nájde to pravé. V prvom rade musíte zvoliť správny kameň, osobne odporúčam nahliadnuť do horoskopu, ktoré kamienky prislúchajú k vášmu znameniu, je veľmi pravdepodobné, že to bude to pravé orechové. Ak vám ale žiadny z uvedených kamienkov k vášmu znameniu nie je sympatický ani výzorom ani účinkami ani vlastnosťami, tak môžete skúsiť kryštál, je to najrozšírenejší kameň na kyvadlo a prevažnej väčšine ľudí vyhovuje, alebo môžete experimentovať s inými kamienkami.


Ako si vybrať to správne kyvadlo, keď už viem, aký kamienok sa mi hodí

Ako spomínala Aurora, kyvadlo vám musí padnúť do oka, aj do ruky. Musíte cítiť ako veľmi to kyvadlo chcete, ako sa vám páči a priťahuje vás. Chyťte ho do ruky, poťažkajte ho, stlačte v dlani, zatvorte oči a sústreďte sa na svoje pocity. Vyberajte dôsledne, je to dôležitý krok k úspešnému vešteniu.


Ako si vyrobiť svoje vlastné kyvadlo

V prvom rade si musíte kúpiť kamienok toho správneho tvaru. Pre účinok nie je dôležité aký bude mať kamienok tvar, ale musíte myslieť na to, že ak bude mať guľatý tvar, bude sa len ťažko pripevňovať na retiazku. Uchytenie môžete vymyslieť rôznymi spôsobni, ako je to vo fotogalérii (pozn. obrázky sú prebraté z internetu, čoskoro doplníme o vlastné) alebo navŕtaním tenkej dierky, ale pozor, aby kameň nepraskol. Ja osobne som to robila za pomoci tenkej vrsty priesvitného laku na nechty, ktorý som naniesla po obvode svojho kryštálu a na túto vrstvu som namotala nitku (celkom hrubo) a pod ňu vložila povrázok, na ktorý sa prichytila retiazka. Retiazku si môžete ľubovoľne vyzdobiť, napríklad korálikmi alebo ju môžete nechať neozdobenú, dôležité je, aby sa vám vaše kyvadlo páčilo, mali ste k nemu vzťah. Takto vlastnoručne vyrobené kyvadlo má svoje výhody, je vyrobené a naprogramované presne pre vás, je jednoducho vaše a žiadna lepšia možnosť neexistuje. Ani to najgýčovitejšie kyvadlo z okultistického obchodu vám nebude slúžiť lepšie ako vlastnoručne vyrobené. Veľmi odporúčam túto cestu.

 

autor: Tabitha

Fotogaléria: Správny výber a výroba vlastného kyvadla

Komentáre: Správny výber a výroba vlastného kyvadla

mapa

Dátum: 03.07.2014 | Vložil: Petra

A jako sa dá hľadať s kyvadlom na mape...teda ak sa to dá? ?

Pridať nový príspevok